Abonamente Personal Trainer

Programarea se poate face telefonic la 021.56.96.360, 0742.099.094, printr-un email către rezervari@orhideeaspa.ro sau apăsând butonul:

Perfecționarea exercițiilor sub îndrumarea antrenorului personal. Pachetul include monitorizarea progreselor, a greutății corporale precum și prescrierea unui regim alimentar individual. Pachetul personalizat de fitness (medical) are avantajul unei aprofoundări a tehnicilor și exercițiilor fizice pentru persoanele care doresc atingerea unor performanțe în acest domeniu. Sedintele dintr-un abonament trebuie consumate in 2 luni de la activarea lui si abonamentul trebuie activat in maxim 3 luni de la achizitionare.

  • Durata efectivă: 12 ore
Preț membri: 200 euro / persoană
Preț nemembri: 230 euro / persoană

  • Durata efectivă: 60 min
Preț membri: 20 euro / persoană
Preț nemembri: 23 euro / persoană
Andrei Pavelescu - Antrenor personal

Primii ani de școală coincid cu începuturile unei activități sportive pe care nu a întrerupt-o deloc.Fotbalul a fost sportul căruia i-a dedicat mai mult de 15 ani, de la junior la Sportul Studențesc și component al lotului național de juniori la fotbalist profesionist la Steaua București.

Pasiunea pentru sport și-a desăvârșit-o ca absolvent al Academiei de Educație Fizică și Sport – ANEFS București și al unui masterat în management și marketing sportiv la aceeași Academie.

S-a alăturat echipei de la Orhideea Spa în 2015 din dorința de a împărtăși din experiența personală acumulată ca sportiv de performanță și absolvent al studiilor universitare în domeniu și crede, cu tărie, că poți obține rezultate în viața personală și profesională doar practicând o activitate fizică regulată și sub îndrumarea unui profesionist.

Experienta profesionala:

- 2015 – prezent: Instructor Fitness, Orhideea Spa, Bucuresti

Andrei Roman- Antrenor personal

Ca fost sportiv de performanta, isi propune sa implementeze clientilor un stil de viata sanatos si o dezvoltare motrica armonioasa tinand cont nu in ultimul rand de starea initiala a sanatatii fiecaruia, si imbunatatirea acesteia, daca este cazul.

Fost component al Lotului National Juniori de Rubgy si al echipei de rugby Dinamo Bucuresti – Seniori. Multiplu campion national la rugby si vicecampion national.

Formare profesionala:
  • Absolvent al Colegiului National ”Aurel Vlaicu”, profil sportiv, cu atestat de instructor sportiv
  • Absolvent al Universitatii “Vasile Alecsandri”, licentiat in Educatie Fizica si Sport
  • Masterand in cadrul Universitatii “Vasile Alecsandri”, specializare “Fitness si Culturism”

Viziune:

"Disciplina,rigurozitatea si perseverenta sunt calitati ce ma recomanda pentru a obtine rezultate vizibile in cel mai scurt timp alaturi de clientii mei."

Experienta profesionala:

- Mai 2011 – prezent: Instructor Fitness, Orhideea Spa, Bucuresti

Corvin Petrescu - Antrenor personal

Pasiunea lui pentru sport a prins radacini inca din anii liceului. Fost component al lotului de box in cadrul Clubului Sportiv Chimia Ramnicu Valcea, timp de peste patru ani, participant la diverse competitii nationale si internationale, a acumulat experienta necesara in pregatire sportiva la un nivel inalt.

De asemenea, experienta acumulata ca sportiv de performanta intr-un sport de contact, cat si experienta antrenamentelor de tip "combat training", a fost definitorie in cadrul exercitarii stagiului militar, intr-o unitate de interventii speciale, unde s-a ocupat de pregatirea fizica a soldatilor aflati in subordine.

Toate aceste lucruri au reprezentat o baza solida pentru startul unei cariere in Fitness, Crossfit si Functional Training. A absolvit cursurile de Instructor Fitness si Antrenor Personal la ABC Fitness Bucuresti.

Anii de experienta in sport, combat training si fitness il recomanda ca un antrenor disciplinat si exigent care isi incurajeaza clientii sa isi impinga limitele la alt nivel pentru a avea rezultate de exceptie, in functie de targetul fiecaruia.

Excelenta este un obicei.

Sorin Gatea - Antrenor personal

Anii de experienta ca sportiv de performanta m-au educat in spiritul muncii sustinute, al competitiei si al fair-play-ului. Dobandind calitatea de antrenor profesionist in urma absolvirii Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport am invatat sa daruiesc aceste calitati tuturor celor care au nevoie de un partener.
Pentru ca doar cu suport profesionist al unui partener, al unei echipe, antrenamentul isi va atinge pe deplin obiectivele dorite.

Ca sportiv de performanta am invatat ca doar aplicarea unor tehnici nu este suficienta pentru a avea rezultate. Este nevoie de educatie si inca ceva….
Te invit sa parcurgem impreuna drumul catre obiectivul tau.

Antrenamentul este calea catre resita. Antrenorul este partenerul din umbra al fiecarui performer. Vino sa descoperim impreuna calea catre performanta ta!