Cel mai mare centru spa din Bucuresti

Masaj
Masaj

Alege să te relaxezi prin masaj. O ședință săptămânală de masaj te va ajuta să reduci durerile musculare sau articulare, să elimini mai ușor toxinele din organism, să crești imunitatea acestuia și, în general, să te simți mai bine.

detalii

Tratamente faciale
Tratamente faciale

Tenul tau este pretios! Ofera-i doar ce este mai bun pentru el! Combinatia dintre sfatul unui profesionist si conceptul de tratament personalizat, impreuna cu o ingrijire particulara, inseamna un succes garantat. Retipalm Derma Cosmetic va ofera complexe de substante active ce fortifica mecanismul de aparare al pielii, stabilizeaza aportul de hidratare, stimuleaza producerea de colagen si accelereaza metabolismul celular.

detalii

Terapii corporale
Tratamente corporale

Îngrijirea corpului tău în SPA înseamnă o gamă largă de terapii: exfolieri corporale care au ca scop înlăturarea celulelor moarte și a impurităților de la suprafața pielii, împachetări care folosesc diferite măști corporale cu scop detoxifiant, revigorant, hidratant, anticelulitic sau anti-aging precum și alte tratamente cu scopuri specifice pentru nevoile fiecărei persoane.

detalii

Terapii pentru femeile insarcinate
Terapii pentru femeile insarcinate

Cele nouă luni de sarcină sunt o taină și o minune în același timp, două inimi pulsând în același corp. Prin presiunea atingerii, masajul optimizează legatura dintre mamă și făt. Tratamente destinate femeilor gravide sau care alăpteaza, bazate pe ingrediente hidratante permise în această perioadă.

detalii

Terapii în cuplu
Terapii în cuplu

Împărtășește beneficiile și bucuria unui masaj cu cineva drag! Doi terapeuți vor efectua masaje simultane pentru ca tu și o persoana dragă să trăiți o experiență unică, specială, în atmosfera intimă a camerei dedicate cuplurilor.

detalii

Ritualuri spa

Tratamente deosebite ce iţi oferă senzații unice, de neimaginat pentru o piele fină şi radiantă.

detalii

Duş Vichy
Duş Vichy

Duşul Vichy reprezintă un serviciu foarte popular în marile centre SPA din lume, având ca beneficii principale reducerea stresului, îmbunătăţirea circulaţiei sângelui şi limfei, hidratarea pielii şi relaxarea nervoasă. Echipamentul constă dintr-un braţ lung cu mai multe duze de duş, cu jeturi reglabile, continue sau intermitente, care permit setarea unor programe diferite de tratament. Acest braţ este poziţionat deasupra unei mese de tratament pe care clientul stă întins, beneficiind de o varietate largă de terapii SPA: de la un program singular de jeturi de apă sub forma unui hidromasaj până la tratamente complexe precum exfolieri, împachetări şi masaje.

detalii

Tepidarium
Vezi panorama 360o

Una dintre cele mai vechi terapii, inhalaţia, este acum dezvoltată într-o cameră, special amenajată, prin combinaţia de aromă şi culoare. Tepidariumul vă oferă posibilitatea de a vă relaxa pe nişte fotolii confortabile din mozaic încălzit, în ambianţa unor lumini difuze şi a unor arome pulverizate extrem de fin: apă salină, aromă de citrice, aromă de eucalipt. La ieşirea din tepidarium aveţi posibilitatea de a vă relaxa pe două paturi anatomice încălzite.

Duş Kneipp
Duş Kneipp

Cunoscută sub această denumire după pastorul german Sebastian Kneipp (1821-1879), care a inventat-o, terapia cu apă rece şi caldă conduce spre o mai buna circulaţie a sângelui în organism.
Duşul Kneipp, ca şi Baia Kneipp din zona Hamam, urmăreşte o terapie cu apă rece (aprox 17°C) urmată de apă caldă (aprox 38°C). Duşul este setat să alterneze apa caldă cu apa rece la intervale regulate de timp. Terapia este completată de jeturile laterale de apă care produc o senzaţie de confort şi revigorare.
Baile Kneipp sunt recomandate persoanelor care suferă de dereglări ale somnului, de probleme cardiace sau de varice. După terminarea duşului, se recomandă relaxarea pe paturile anatomice din zona Tepidariumului.

Auditorium / Zona de Relaxare
Auditorium / Zona de Relaxare

Completaţi starea de bine obţinută prin procedurile spa cu momentele de odihnă şi relaxare în zona Auditoriumului. Dotată cu 4 paturi confortabile, fiecare pat având casca conectată la patru canale de muzică. Zona de Relaxare vă oferă posibilitatea de vă odihni, de a citi sau de savura un ceai de calitate, un fresh de fructe sau legume proaspete sau o cafea.

Evenimente Speciale
Evenimente Speciale

Doriţi să sărbătoriţi un eveniment special într-un cadru diferit şi care să vă asigure succesul unei distracţii sănătoase ?
Combinaţia perfectă între terapii spa, socializare şi celebrarea unui eveniment special! Fie o petrecere privată sau eveniment corporate, Spa Party satisface şi bucura în aceeaşi măsură.
Alegeţi intre variantele standard : Harmony Spa Party / Princess Spa Party sau solicitaţi-ne o ofertă personalizată.

detalii

* Prețurile sunt de persoana si includ accesul la Tepidarium, Zona de Relaxare cât și la Dușuri și Vestiare precum și prosoapele de baie, papucii de unică folosință sau halatul.
** În Zona de Relaxare ceaiurile, apa și fructele sunt gratuite.