Cum cumpar

1. Vizionezi

In primul rand te asteptam sa vizionezi proiectul si sa-ti alegi apartamentul dorit din cele ramase disponibile. Daca esti ocupat si vrei sa vii la vizionare impreuna cu sotul sau sotia te asteptam dupa program, pana la ora 20:00 sau chiar si duminica intre orele 11:00 si 18:00.

Contacteaza-ne la numarul de telefon 021-5696 555 sau 0758.11.88.11 sau lasa-ne numarul tau de telefon si te vom suna noi.

2. Negociezi

Avem o oferta atractiva de creditare, in colaborare cu UniCredit Tiriac Bank - EURIBOR + 4.75% p.a

Cu numerar 100% sau cu credit, fiecare client are o situatie financiara diferita. Noi intelegem asta si suntem flexibili in ceea ce priveste termenele si modalitatea de plata. Te ajutam gratuit sa obtii un credit si te sfatuim ce banca ti se potriveste. De asemenea iti punem la dispozitie si ofertele noastre speciale. Vom stabili si vom negocia impreuna termenii contractuali astfel incat ambele parti sa fie multumite.

3. Semnezi

Dupa ce toate detaliile tranzactiei sunt stabilite, semnam un antecontract prin care stabilim impreuna data semnarii contractului final si a efectuarii platii. Acest pas este necesar in vederea obtinerii acordului de instrainare in vederea vanzarii finale din partea bancii finantatoare.

4. Te muti!

Cei trei pasi de mai sus pot dura foarte putin. Apa calda, caldura, curentul electric, televizorul si cablul de internet sunt toate functionale. Vecinii tau s-au mutat si ii poti deja cunoaste. Dupa semnarea contractului de vanzare cumparare si efectuarea platii te poti muta imediat in apartamentul tau.

Ai garantie 2 ani

Timp de doi ani de zile iti vom oferi garantie, iar noi vom fi prezenti in cadrul complexului si te poti baza pe noi. Desi Ansamblul Rezidential Orhideea Gardens a fost construit cu foarte mult simt de raspundere este un lucru obisnuit pentru astfel de proiecte ca dupa finalizare sa iasa la iveala mici defecte de constructie. Pentru ca fiecare client este foarte important pentru noi si dupa achizitia apartamentului, vom trata orice problema aparuta cu maxima seriozitate si iti vom oferi tot suportul nostru la fata locului reparand problema.