Cursuri inot

Echipa de antrenori de înot de la Orhideea Health & Spa este formată din instructori tineri cu vocație în lucrul cu copiii, dar și cu experiență în instruirea adulților. Pe parcursul orelor de inițiere vor urmări învățarea și perfecționarea înotului în condiții bune: adaptarea în mediul acvatic, dezvoltarea coordonării mișcărilor, dezvoltarea echilibrului atât fizic cât și psihic, integrarea în grup și socializarea.
Cursurile de înot sunt realizate de instructori calificați, absolvenți ai Academiei de Educație Fizică și Sport, București, de luni până vineri, în intervalul orar 10 - 18.

 • Durată efectivă: 50 min
Abonamente cursuri inot

Inițiere copii cu antrenor personal

Inițiere sau perfecționare a înotului pentru copii cu vârsta între 4 - 18 ani, cu antrenor personal, 12 ore pe lună. Recomandam ca aceste clase sî aibă loc de maxim 3 ori pe săptămână, câte 60 de minute. Cursurile au loc de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 19.00 (ultima ora de acces 18.00). Abonamentul trebuie folosit în maxim 2 luni de la cumparare şi începerea şedinţelor de înot.

 • Durata efectivă: 12 ore
 • Preț: 200 euro / persoană

Tipuri de abonament

Curs de perfecționare înot pentru copii, în grupe

Cursuri de perfecționare a înotului pentru copii cu vârste între 4 - 18 ani, în grupe de maxim 5 copii, 12 ore pe lună. Recomandăm ca aceste clase sa aibă loc de maxim 3 ori pe saptamână, câte 60 de minute. Cursurile au loc de luni până vineri, în intervalul orar 10,00 - 19,00 (ultima oră de acces 18,00). Abonamentul trebuie folosit în maxim 2 luni de la cumparare şi începerea şedinţelor de înot.

 • Durata efectivă: 12 ore
 • Preț: 150 euro / persoană

Curs de inițiere sau perfecționare înot pentru adulți

Cursuri de inițiere sau perfecționare a înotului pentru adulți, cu antrenor personal. Cursurile au loc de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 - 19.00 (ultima ora de acces 18.00). Abonamentul trebuie folosit în maxim 2 luni de la cumparare şi începerea şedinţelor de înot.

 • Durata efectivă: 12 ore
 • Preț: 250 euro / persoană

Tipuri de abonament

Emma Malcomete - Instructor inot

Fosta componenta a Lotului National in perioada 2003-2009 si component a echipei Club Barcelona in perioada 2007-2009, cu 18 ani petrecuti in bazin, dintre care 16 fiind de performanta, isi doreste sa le ofere clientilor macar o parte din experienta dobandita de-a lungul anilor in mediul acvatic.

Pe parcursul activitatii sportive a fost multipla campioana nationala si internationala, tripla campioana Balcanica, medaliata la Campionatele Nationale ale Spaniei, obtinand in anul 2005 carnetul de “Maestru al Sportului” si Recordmena nationala in noiembrie 2009 la Campionatele Nationale.

 

Formare profesionala:
 • Absolventa a Liceului cu program sportiv “Emil Racovita”, cu atestat in natatie, promotia 2007
 • Absolventa a Universitatii Hyperuion, fiind licentiata in Jurnalism Sportiv

 

Viziune:

"Imi doresc ca inotul sa nu fie doar un sport pentru dumneavoastra ci si o modalitate de relaxare si deconectare fata de stresul zilnic si sa il includeti in stilul dumneavoastra de viata"

 

Experienta profesionala:
 • - Septembrie 2008 – August 2009, Asistent Instructor Inot Juniori, Club Natacio, Barcelona
 • - Noiembrie 2010 – present, Instructor inot, Orhideea Health & Spa, Bucuresti (peste 180 de abonamente personal trainer inot atat cu adulti, cat si copii peste 3 ani)
Prodan Victoria - Instructor inot

A practicat inotul de performanta timp de 13 ani de zile cu unu dintre cei mai buni antrenori din tara, domnul Nicolae Tat. Sub indrumarea aceluiasi antrenor, a fost pregatita pentru initierea si perfectionarea altor persoane in mediul acvatic.

In toti acesti ani a reusit sa castige mai multe titluri si medalii la diferite campionate nationale.

 

Formare profesionala:
 • Absolventa a Liceului cu program sportiv “Emil Racovita”, cu atestat in natatie, promotia 2008
 • Absolventa a Universitatii Nicolae Titulescu, fiind licentiata in Relatii Internationale si Studii Europene.
 • Scoala Nationala de formare si perfectionare a antrenorilor

 

Viziune:

"Ca antrenor personal, idealul meu este acela de a reusit sa instruiesc cat mai multe persoane, atat copii si adulti in ceea ce priveste sportul in apa. Consider ca ies in evidenta ca antrenor prin faptul ca posed cunostiinte si experienta sportiva la cel mai inalt nivel."

 

Experienta profesionala:
 • - Iunie 2009 – Septembrie 2009, Instructor Inot Compelex „Lia Manoliu”, Bucuresti
 • - Iunie 2010 – Septembrie 2010, Instructor Inot Compelex „Lia Manoliu”, Bucuresti
 • - Noiembrie 2010 – present, Instructor inot, Orhideea Health & Spa, Bucuresti (peste 150 de abonamente personal trainer inot atat cu adulti, cat si copii peste 3 ani)
Andrei Ionut - Instructor inot

Inca de la varsta de 5 ani a luat contact cu mediul acvatic, incepand din pasiune si continuand prin a face performanta la un nivel inalt in cei 15 ani dedicati practicarii sportului preferat – natatia.

De-a lungul activitatii sale sportive, a abtinut peste 60 de medalii la concursuri locale, nationale si internationale.
In anul 2005 a obtinut un record national cu stefata, in urma caruia oficialitatile Municipiului Pitesti l-au felicitat si premiat cu o diploma de excelenta pentru rezultatele obtinute.

 

Formare profesionala:
 • Absolvent al Liceului cu program sportiv Pitesti, cu atestat in natatie, promotia 2007
 • Absolvent al facultatii F.E.F.S (Facultatea de Educatie Fizica si Sport), fiind licentiate in Natatie
 • In prezent studieza Managementul activitatiilor sportive in cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti.

 

Viziune:

"Ca Antrenor Personal imi propun sa ajut atat copii, cat si persoanele adulte sa adopte un stil de viata sanatos prin practicarea continua a sportului, respectiv inotul, cu ajutorul caruia sa isi dezvolte calitatile motrice, dar si un fizic armonios. "

 

Experienta profesionala:
 • - Iunie 2009 – Iunie 2010, Instructor inot Bazinul Olimpic Pitesti
 • - August 2011 – present, Instructor inot, Orhideea Health & Spa (peste 80 de abonamente personal trainer inot atat cu adulti, cat si copii peste 3 ani)