Masaj

Alege să te relaxezi prin masaj. O şedinţă săptămânală de masaj te va ajuta să reduci durerile musculare sau articulare, să elimini mai uşor toxinele din organism, să creşti imunitatea acestuia şi, în general, să te simţi mai bine.

 

-25%
Fusion Massage

Masaj intuitiv personalizat, în care terapeutul combină liber tehnici de masaj (relaxare, drenaj limfatic, masaj tisular profund, reflexoterapie, presiuni, mobilizari, stretching, masaj anticelulitic, aplicare de comprese sau pietre calde, masaj facial) adaptate nevoilor şi preferinţelor clientului.

Durata: 60 min / 90 min

Pret nou: 150 lei / 225 lei

Pret vechi: 200 lei / 300 lei

Candle Relaxing Massage
Masaj de relaxare cu uleiuri aromate încălzite de lumânare. Un masaj conceput pentru stimularea simţurilor, ce foloseşte o ceară specială din uleiuri esenţiale.
Când ajunge la temperatura optimă, ceara din lumânare se transformă în ulei, iar masajul se transformă într-un ritual de relaxare. O combinaţie de aromoterapie, relaxare şi uleiuri calde, îţi va revigora organismul.
 • Durată efectivă: 50 min
 • Preț fără abonament: 160 lei
 • Preț cu abonament: 112 lei
Fitness Anticellulitic Massage

Masajul anticelulitic acţionează direct asupra straturilor superficiale ale corpului, stimulează elasticitatea pielii şi a ţesuturilor subcutanate activând circulaţia sângelui şi îmbunătăţind aspectul pielii. Este mai dureros decât masajul de relaxare fiind necesar a se acţiona insistent asupra zonelor afectatedecelulită. Pentru eficienţă maximă şi pentru un efect secundar de tonifiere, acest masaj anticelulitic se realizează menţinând musculatura segmentului lucrat în contracţie izometrică. Masajul se asociază perfect cu împachetările cu efect lipolitic şi cu şedinţele de saună, fiind recomandat în serii de şedinţe sau programe complexe de detoxifiere, slăbire şi remodelare corporală. Pentru rezultate satisfacatoare si pe termen lung este recomandata abordarea unui regim de viata echilibrat, cu dieta sanatoasa, suficienta hidratare, somn odihnitor si practicarea exercitiilor fizice.

 • Durată efectivă: 30 min / 50 min
 • Preț fără abonament: 90 lei / 170 lei
 • Preț cu abonament: 63 lei / 119

Deep Tissue Massage
Un masaj profund, nedureros care vizează relaxarea și detoxifierea planurilor musculare profunde. Presiunea masajului poate fi adaptată după preferința și confortul clientului.
 • Durată efectivă: 60 min
 • Preț fără abonament: 200 lei
 • Preț cu abonament: 140 leiDe Stress Hot Stone Face & Body Massage

Masajul cu pietre calde a fost redescoperit și a devenit popular în cultura wellness modernă, ca o formă de termoterapie, oferind ca beneficii relaxarea fizică şi psihică, decontracturarea mușchilor, îndepartarea durerilor articulare, tratarea anxietăţii sau a insomniilor. Pietrele vulcanice au capacitatea de a reţine şi dispersa lent căldura în masa musculară, mobilizând toxinele reziduale, stimulând irigarea şi schimburile celulare şi echilibrând mecanismele neuro-musculare. Terapia include, pe lângă poziţionarea pietrelor pe anumite zone din corp, manevre blânde de masaj de relaxare utilizând uleiuri aromatice şi pietrele vulcanice, precum şi un mini-masaj facial cu uşoare presiuni, cu pietre de dimensiuni mai mici, pentru drenaj limfatic şi un plus de relaxare.

 • Durată efectivă: 75 min
 • Preț fără abonament: 200 lei
 • Preț cu abonament: 140 lei
Hot Stone Deep Tissue Massage

Terapie pentru detensionare musculară și relaxare profundă, prin tehnici de masaj "deep tissue" cu ulei sau cremă decontracturantă, combinate cu utilizarea pietrelor vulcanice încălzite. Pietrele calde ajută mușchii să se relaxeze și îmbunătățesc aportul de sânge în zonele pe care sunt aplicate, favorizând schimburile celulare. Masajul este recomandat în tratarea contracturilor cronice sau dureroase, recuperarea după eforturi repetitive sau accidentări ușoare, diminuarea disconfortului cauzat de problemele posturale.

 • Durată efectivă: 60 min
 • Preț fără abonament: 250 lei
 • Preț cu abonament: 175 lei
YUMEIHO

Terapia Yumeiho este o terapie traditionala japoneza, alcatuita dintr-un ansamblu de procedee terapeutice manuale si exercitii fizice complexe, avand ca scop reabilitarea echilibrului, a simetriei si a functionalitatii organismului uman.


Tehnicile si procedeele speciale de masaj precum si celelalte aplicatii terapeutice manuale, incluse in practica Yumeiho deriva din elemente ale mediciniei traditionale Chineze si japoneze.


Procedeele terapeutice manuale, aplicate in scop profilactic sau corectiv in cadrul terapiei Yumeiho, constau in: tehnici de manipulare osteo- articulare si gimnastica mio - articulara pasiva, procedee de punctoterapie - presopunctura/reflexoterapie , tehnici si procedee speciale de masaj, elemente de stretching (intinderi, elongatii). Terapia este facuta pe o saltea special creata pentru acest tip de tratament, iar pacientul trebuie sa poarte haine lejere, care sa permita miscarea.


Terapia Yumeiho se adreseaza atat oamenilor activi cat si celor sedentari, sportivilor, copiilor si adolescentilor.


Terapia este indicata in special persoanelor cu probleme de statica si dinamica( scolioze, cifoze, hiperlordoze, asimetrii de bazin, dureri de spate). De asemenea, este indicata in diferite afectiuni articulare (artroze, hernie de disc - restabilirea circulatiei si a tonusului muscular, diminueaza simptomatologia). Previne apariţiei stresului sau a instalării tulburărilor induse de stres, incapacitatea persoanei de a se relaxa, imbunatatind calitatea somnului.

 • Durată efectivă: 60 min
 • Preț fără abonament: 200 lei
 • Preț cu abonament: 140 lei
Lomi Lomi Hawaiian Massage

Un masaj practicat de mii de ani de aborigenii din Hawaii, Lomi Lomi este recunoscut in lumea moderna ca o terapie holistica. Un masaj foarte relaxant, realizat cu manevre prelungi si lente ale palmelor, antebratelor si coatelor, ce ajuta la reducerea tensiunilor si stresului, la ameliorarea circulatiei sangvine si limfatice, la eliminarea toxinelor, conferind confort, echilibru si stare generala de bine.

 • Durată efectivă: 60 min
 • Preț fără abonament: 170 lei
 • Preț cu abonament: 119 lei
BALINESE MASSAGE WITH BAMBOO STICKS

Masajul Balinez isi are originile in Bali si reprezinta o combinatie intre mai multe tehnici asiatice:indian, indonezian, chinezesc, ayurvedic. Tehnica include numeroase manevre menite sa stimuleze drenajul limfatic (manevre usoare, lente), sa obtina detensionare musculara (manevre profunde), sa elibereze tensiunile de la nivel articular (usoare manipulari).

Toate aceste tehnici au menirea de a reda echilibrul si armonia corpului fizic - mental - emotional, prin deblocarea in plan energetic si fizic a anumitor zone.

Masajul balinez cu bete de bambus este o combinatie intre tehnicile balineze si tehnicile efectuate cu bete de bambus. . Sunt folosite bete de bambus de diverse dimensiuni si diferentiat slefuite, in functie de zona corporala pe care urmeaza sa fie aplicate si de tehnicile de masaj in care sunt intrebuintate (rotire, alunecare, presare, rulare).

Se lucreaza (pe meridiane energetice) prin/cu presiuni delicate, dar si profunde, astfel incat se deblocheaza energia stagnanta dela nivelul articulatiilor, prin manipulari, flexii, extensii.Miscarile sportive aduc un flux energetic in tot corpul si redau vitalitate organismului.

Masajul balinez cu bete de bambus se recomanda in special persoanelor care acuza dureri musculare, contracturi cronice ale muschilor, probleme articulare si mobilitate redusa a membrelor superioare si inferioare, sportivilor.
Combinatia dintre cele doua tehnici (masajul balinez si masajul cu bete de bambus) fac din acest masaj un adevart ritual de reconectare.

 • Durată efectivă: 60 min
 • Preț fără abonament: 180 lei
 • Preț cu abonament: 126 lei
Compress Herbal Thai Therapy

Terapia cu saculeti din plante medicinale provine din medicina traditionala thailandeza si induce o stare de relaxare profunda.
Terapia consta in manevre si tehnici de masaj de relaxare cu saculeti din plante medicinale, incalziti in baie de abur.

Saculetii sunt umpluti cu o selectie de plante medicinale cu beneficii diferite si specifice diferitelor afectiuni(ghimbir – afectiuni digestive; echinaceea – system imunitar;iasomie – antidepresiv, lemn dulce – antiinflamator

Aromaterapia plantelor, inlatura stresul si oboseala, atat in plan emotional cat si mental, imbunatatind sanatatea organismului.

Combinarea diferitelor plante incalzite, are un effect relaxant si revigorant asupra corpului, a mintii, asupra muschilor obositi, redau energia necesara organismului, ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine, stimuleaza circulatia limfatica, stimuleaza buna functionare a organelor interne.

 • Durată efectivă: 75 min
 • Preț fără abonament: 200 lei
 • Preț cu abonament: 140 lei
Back Pain Treatment

Tratamentul cu namol aromatic si pietre calde pentru ameliorarea durerilor de spate consta intr-un complex de proceduri ce actioneaza sinergi: impachetare cu namol vulcanic aromatic, stimularea ariilor reflexogene plantare corespunzatoare segmentului spate si un masaj terapeutic al zonei dureroase, efectuat cu pietre vulcanice.

 • Durată efectivă: 50 min
 • Preț fără abonament: 200 lei
 • Preț cu abonament: 140 lei
Exfoliere cu ghimbir si impachetare liporeductoare cu extract de cafea verde

Unul din cele mai performante tratamente pentru combaterea celulitei. Se incepe cu o exfoliere fina ce urmareste curatarea si deschiderea porilor pentru a favoriza absorbtia ingredientului cheie - cafeaua verde pura, micronizata - din compozitia concentratului activator si a mastii. Cafeaua verde ajuta la descompunerea depozitelor de grăsime, accelereaza metabolismul, previne infiltrarea grasimilor si elimina excesul de apa si toxine, imbunatatind textura pielii si reducand aspectul spongios al zonelor afectate de celulita. Rezultatele tratamentului se consolideaza in mai multe sesiuni ce cuprind obligatoriu fitness-masajul sau drenajul manual, insotite de adoptarea unui plan de alimentație sănătoasă, exerciții fizice regulate și regim de îngrijire la domiciliu.

 • Durată efectivă: 50 min
 • Preț fără abonament: 250 lei
 • Preț cu abonament: 175 lei
NOU After Sport Chair Massage

Masaj segmentar pe scaun ergonomic special, pentru detensionare musculara si refacere post-efort.

 • Durată efectivă: 15 min
 • Preț fără abonament: 35 lei
 • Preț cu abonament: 25 lei
NOU Colon Detox Massage

Masaj abdominal pentru reglarea tranzitului intestinal si indepartarea constipatiei.

 • Durată efectivă: 20 min
 • Preț fără abonament: 50 lei
 • Preț cu abonament: 35 lei
Antistress Head, Neck & Shoulder Massage

Masaj adresat zonelor craniana, cervicala, scapulo-humerala si toracala, pentru inlaturarea efectelor negative ale emotiilor, eforturilor intelectuale intense sau pozitiilor rigide la birou, in fata calculatorului: cefalee, dureri de ochi, tensiuni la nivelul coloanei cervicale, dureri musculare, insomnie, incapacitate de deconectare. Masajul inlatura senzatiile neplacute si induce o stare de relaxare, calm si confort.

 • Durată efectivă: 20 min
 • Preț fără abonament: 75 lei
 • Preț cu abonament: 53 lei
Indian Head and Face Massage
Pain Stop Massage

De acest tip de masaj pot beneficia sportivii și iubitorii de fitness. Acest tip de masaj se adresează grupelor musculare suprasolicitate în urma activităților sportive. Terapeutul va folosi tehnici de masaj și manipulări articulare specifice zonelor traumatizate, îmbunătățind circulația vasculară și grăbind refacerea.

 • Durată efectivă: 30 min
 • Preț fără abonament: 90 lei
 • Preț cu abonament: 63 lei
Therapeutic Sports Massage
NOU Manual Lymphatic Drainage

Terapie manuala delicata, pentru stimularea circulatiei limfatice.

 • Durată efectivă: 30 / 60 min
 • Preț fără abonament: 90 / 170 lei
 • Preț cu abonament: 63 / 119 lei
Swedish Relaxing Massage

Masajul suedez cuprinde o combinaţie de manevre principale (netezire, frictiuni, framantat) , manevre fine, uniforme şi prelungite, liniştitoare, care reduc sensibilitatea nervilor şi produc încălzire, calmare şi descongestionare. Masajul de relaxare este o tehnică de masaj ce vizează dispariţia tensiunilor musculare şi articulare, dar acţionează şi asupra sistemului nervos şi circulator. Masajul de întreţinere este un masaj care este indicat să se facă cel puţin o dată pe săptămână şi are ca scop menţinerea organismului într-un echilibru funcţional natural. Unul din beneficiile imediate ale masajului este sentimentul de relaxare deplină şi calm.

 • Durată efectivă: 30 min / 50 min
 • Preț fără abonament: 85 lei / 150 lei
 • Preț cu abonament: 60 lei / 105 lei
NOU Foot Reflexotherapy

Reechilibrarea organelor si sistemelor prin stimularea punctelor reflexogene din talpa.

 • Durată efectivă: 60 min
 • Preț fără abonament: 125 lei
 • Preț cu abonament: 88 lei
Salt Room Massage

Doi in unu! Dacă îți place sa faci masaj de relaxare, dar ai vrea să beneficiezi și de o ședintă de o oră în salină și nu ai timp suficient atunci îți oferim această variantă optimă de a face masajul de relaxare în salină.

 • Durată efectivă: 50 min
 • Preț fără abonament: 160 lei
 • Preț cu abonament: 112 lei
NOU Fusion Massage Therapy

Masaj intuitiv personalizat, cu tehnici liber combinate.

 • Durată efectivă: 60 / 90 min
 • Preț fără abonament: 200 / 300 lei
 • Preț cu abonament: 140 / 210 lei
Aromatherapy Face & Body Massage

Un masaj de relaxare pentru corp şi faţa, cu uleiuri esenţiale din plante, avand ca efect diminuarea stresului fizic, emoţional şi intelectual. Masajul este personalizat, se va folosi uneiul esential care corespunde cu afectuiunea comunicata de client.Mecanismul de acţiune al aromaterapiei este calea olfactivă, prin care stimulii (moleculele de ulei volatil) transmit informatii de la receptorii nasului catre partea din creier numita amigdala sau sistemul limbic. Această zonă controlează emoţiile şi influenţează sistemul nervos şi hormonii, afectând pulsul, tensiunea arterială, nivelul de stres, respiraţia, memoria, digestia, somnul şi sistemul imunitar. Un alt mecanism prin care aromaterapia acţionează este absorbţia uleiurilor esenţiale prin piele. În funcţie de tipul de ulei esenţial ales şi de proprietăţile sale, se urmăresc beneficii terapeutice diferite: calmare – mustelul, lavanda, geranium; revitalizare - ylang ylang, trandafir, neroli, salvie; energizare si curatare - rozmarin; descongestionare - eucalipt, pin, arbore de ceai.

 • Durată efectivă: 75 min
 • Preț fără abonament: 200 lei
 • Preț cu abonament: 140 lei
Aromatherapy Face and Body Massage

O baie de arome și uleiuri esențiale încununate într-un masaj complet pentru față și corp!

 • Durată efectivă: 75 min
 • Preț fără abonament: 200 lei
 • Preț cu abonament: 140 lei
Four Hands Massage

Masajul la patru mâini este ca și cum ai primi două masaje în același timp. La început, vei încerca să urmarești logic mișcările celor doi terapeuți, dar foarte repede vei realiza ca este imposibil și te vei deconecta total. Aceasta este o terapie de masaj recomandată mai ales celor care au dificultăți in a se relaxa.

 • Durată efectivă: 50 min
 • Preț fără abonament: 250 lei
 • Preț cu abonament: 175 lei

* Prețurile includ accesul la Tepidarium, Zona de Relaxare cât și la Dușuri și Vestiare precum și prosoapele de baie, papucii de unică folosință sau halatul.
** În Zona de Relaxare ceaiurile, apa și fructele sunt gratuite.