Parteneri

Proiectul rezidential Orhideea Gardens a fost construit la cele mai inalte standarde din domeniul constructiilor, urmarind inca de la inceput ca acesta sa devina o carte de vizita pentru dezvoltator. Pentru a realiza scopul propus dezvoltatorul a ales ca parteneri de drum cele mai bune firme din domeniul imobiliar, parteneri ce ofera garantia calitatii si implicit a succesului proiectului.

Concelex

Firma de constructii infiintata in anul 1994, cu o impresionanta experienta in domeniul constructiilor civile.

Concelex

Proiect Bucuresti

Firma de proiectare infiintata in anul 1958, cu cel mai redutabil portofoliu de proiectare cladiri civile din Bucuresti.

Proiect Bucuresti

Safety Credit

Servicii profesionale de brokeraj de credite. Societatea Safety Credit ofera clientilor Orhideea Gardens servicii de consultanta gratuite in vederea alegerii celui mai bun credit pentru cumparatorii sai si a pregatirii dosarului de finantare. Consultanta oferita gratuit se intinde pana la momentul semnarii contractului de credit.

Safety Credit

UniCredit Tiriac Bank

Lider de piaţa in domeniul finanţarilor imobiliare - ofera garanţia unui proiect bine structurat si monitorizat.

UniCredit Tiriac Bank

Gleeds

Companie internaţionala de Project Management si Cost Supervision, a oferit garanţia investirii fondurilor in proiect, si a certificat calitatea excepţionala a lucrarilor realizate.

Gleeds