Sănătate

Nutritie si endocrinologie
Nutriție şi Endocrinologie

O alimentaţie sănătoasă este calea cea mai uşoară de a-ţi proteja sănătatea pe termen lung, de a-ţi menţine corpul nu doar sănătos, ci şi armonios. Alimentaţia sănătoasă nu se rezumă doar la un regim alimentar strict, la menţinerea unei siluete atrăgătoare, sau la abţinerea de la alimentele preferate, ci este mult mai mult decât atât.

detalii

Kinetoterapie
Kinetoterapie

Kinetoterapia este o forma terapeutica personalizata, ce foloseste ca mijloc de tratament miscarea sub diversele ei forme active sau pasive, care prin repetare devine exercitiu fizic.

detalii

Bronzare Orientală cu Henna
Bronzare orientală cu Henna

îngrijirea pielii şi pregătirea acesteia pentru vară, sezonul în care expusa privirilor şi nu doar soarelui, este o necesitate pentru femeia modernă. Inspirat din tradiţiile de îngrijire a femeilor arabe, vă propunem un tratament profesional de pre-bronzare, vitaminizare şi mineralizare cu pigmentul vegetal Henna, destinat persoanelor care preferă acomodarea pentru plajă sau bronzarea fără soare.

detalii

Medical Taping (bandajarea neuromusculară)
Medical Taping

Fiind în pas cu cele mai noi metode de tratament, aplicate cu succes de specialişti din toata lumea, Orhideea Spa a introdus din aceasta lună, un concept terapeutic modern – bandajarea neuromusculară (medical taping). Bazat pe studii clinice, acest concept şi metoda de tratament are la origine metoda KinesioTaping ®, creată cu 25 de ani în urmă de medicul japonez Kenzo Kase şi dezvoltată de peste 15 ani de către compania FysioTape B.V. , Olanda.

detalii