Cinci motive pentru care este bine sa apelezi la un specialist in terapii

O terapie pe care o faci intr-un centru spa nu este doar un moment de rasfat si relaxare pentru tine, ci este in primul rand o procedura benefica pentru sanatate ta si de aceea ea trebuie facuta cu maxima responsabilitate de o persoana specializata, cu pregatire in domeniu. Iata cinci motive pentru care ar trebui sa apelezi la un specialist in terapii:

  1. Doar impreuna cu un specialist poti alege terapia potrivita pentru tine, mai ales ca efectele benefice ale unei terapii nu sunt resimtite doar pe durata unei sedinte, ci si mult timp dupa aceea.
  2. Un specialist prin pregatirea sa profesionala reuseste sa identifice nevoile tale, pentru ca terapia sa fie una de success. Fie ca vorbim de tipul de presiune aplicata in cazul unui masaj sau de anumite proceduri, acestea sunt stapanite cu exactitate de specialist.
  3. Specialistul iti va explica fiecare procedura in parte, ce presupune ea si ce contraindicatii are. Cineva care nu are pregatirea necesara ar putea sa iti provoace neplaceri prin agravarea problemelor pe care vrei sa le depasesti.
  4. Un specialist in terapii va avea grija sa creeze o ambianta placuta, in care sa te simti perfect.
  5. Specialistii in terapii sunt profesionisti acreditati si poti primi cu usurinta referinte din partea lor. Mai mult decat atat, acestia lucreaza intr-un mediu organizat, care iti ofera siguranta si incredere.

La Orhideea Health & Spa poti beneficia de serviciile unei echipe de specialisti in terapii. Tu alegi cand te programezi:

Specialist in tratamente dermato-cosmetice – tratamentele dermato-cosmetice Retipalm ofera pielii tale cele mai importante vitamine si antioxdinati pentru piele (vitamin A, C, E si beta caroten) pentru o piele sanatoasa, uniforma, matasoasa si curata, cu contururi bine definite si un aspect stralucitor si tineresc.

Specialist in Fusion Massage – un masaj intuitiv personalizat in care terapeutul combina liber tehnici de masaj (relaxare, drenaj limfatic reflexoterapie, masaj anticelulitic, aplicare de comprese sau pietre calde etc) adaptate la nevoile si preferintele tale.

Specialist in RPG (Reeducare Posturala Globala) – o metoda inovatoare de corectare a posturii corporale avand ca obiectiv principal tratarea corpului ca intreg si corectarea deficientelor coloanei vertebrale (cifoza, scolioza, lordoza), precum si corectarea diferitelor afectiuni musculare si articulare.

Specialist in terapii in hammam – o terapie desfasurata integral in hammam, ce combina procedeul de exfoliere cu baile alternative in apa calda si rece, vizand detoxifierea profunda, imbunatatirea circulatiei sangvine si intarirea imunitatii organismului.Specialist in Deep Tissue Massage – masaj terapeutic, ce urmareste eliberarea tensiunilor, durerilor si blocajelor prin actionarea asupra straturilor musculare profunde, tendoanelor, ligamentelor, tesuturilor conective.

Specialist in masaje terapeutice – masajul terapeutic personalizat se adreaseza persoanelor care au dureri cornice cervicale, toracale, lombare, dureri de membre inferioare si / sau superioare, cauzate in special de deficientele posturale, sedentarism, afectiuni ale coloanei sau de sechele post traumatice.

Specialist in Aromatherapy Massage – masaj de relaxare pentru corp si fata cu ulei de baza imbogatit cu uleiuri esentiale din plante, avand ca efect diminuarea stresului fizic, emotional si intellectual. In functie de tipul de ulei esential ales si de proproetatile sale, se urmaresc beneficii terapeutice diferite: calmare, revitalizare, energizare si curatare.

Specialist in terapii de relaxare – masajul clasic de relaxare pentru spate si picioare (30`) sau pentru tot corpul (50`) faciliteaza capacitatea naturala a organismului de auto-vindecare. Efectuarea unui masaj de relaxare cu o frecventa saptamanala ofera o multitudine de beneficii pentru organism.

Specialist in terapii cu pietre vulcanice – masajul cu pietre calde a fost redescoperit si a devenit popular in cultura wellness moderna, ca o forma de termoterapie. Pietrele vulcanice au capacitatea de a relaxa musculatura si de a retine si dispersa lent caldura in masa musculara, mobilizand toxinele reziduale, stimuland irigarea si schimburile celulare si echilibrand mecanismele neuro-musculare.