Prima ta zi la Spa

Te gandesti sa te duci pentru prima oara la un centru spa? Relaxeaza-te. In acest articol vei descoperi tot ceea ce trebuie sa stii despre o zi la spa. Daca ai ceva emotii cu privire la diverse aspecte ale terapiilor de care urmeaza sa beneficiezi, sa stii ca nu esti Centru Spa Bucurestisingura in aceasta situatie! Foarte multe persoane au o prima experienta la spa in urma primirii unui voucher sau a unui card cadou. Unele persoane ajung sa nu foloseasca niciodata aceste oportunitati tocmai pentru ca nu stiu exact la ce sa se astepte si asfel prefera sa renunte.

Atunci cand urmeaza sa te duci pentru prima oara la spa:

- Cere sa ti se faca un tur al spa-ului inainte. E posibil sa-ti placa locatia sau e posibil sa nu. Indiferent, cel mai bine este sa stii inainte.

- Atunci cand iti faci rezervarea, mentineaza faptul ca este prima ta vizita la un centru spa. Ar trebui sa iti poata raspunde la toate intrebarile pe care le ai.

- Pune cat mai multe intrebari si cere sfatul specialistilor in ceea ce priveste oferta lor de terapii. Spune-le ce ti-ai dori si roaga-i sa-ti recomande cea mai potrivita optiune pentru tine.

Ce se intampla de fapt la un centru spa?

- Incearca sa ajungi cu cel putin 15 minute inainte, chiar cu mai mult daca doresti sa te bucuri de facilitati precum sauna sau piscina.

- Prezinta-te la receptie si reaminteste-le faptul ca este prima oara cand ajungi in spa pentru ca acestia sa-ti faca un scurt tur al centrului.

- Schimba-te de haine si bucura-te de facilitatile oferite. Relaxeaza-te si bucura-te de toate zonele spa-ului.

- Un dus fierbite inainte de masaj este intotdeauna o idee buna, mai ales daca ai fost in piscina inainte. Te vei relaxa si te vei bucura mai mult de viitorul masaj!

- Idiferent pentru ce fel de terapie ai optat, nu te concezura in ceea ce priveste intrebarile sau nelamuririle pe care le ai. Intreaba daca ceva nu iti este clar!

- Daca ceva din terapie ce te face sa nu te simti comfortabil, spune. Mentioneaza ce vrei, cum vrei. Tine minte: tu esti clientul. Ei se vor adapta la nevoile sau preferintele tale. Daca masajul e prea dur, spune-le. Daca vrei mai multa liniste, spune!

Bucura-te de o zi frumoasa si relaxanta la spa!