Top 5 motive pentru care meriti o zi la spa

Exista multe preconceptii cu privire la mersul la spa. Poate crezi ca o zi la spa este un rasfat inutil si scump, pe care doar anumite persoane si-l pot permite. Dar, mergand mai departe de aspectul financiar al unei zile la spa, raman inca multe motive pentru careo zi la spa este mai mult decat benefica pentru tine. Mai mult decat atat, agitatia si stesul zilnic la care suntem supusi fac din mersul la spa o necesitate. Avem nevoie sa facem miscare (exercitii in sala de sport, inot sau kinetoterapie), de cateva sedinte de sauna pentru eliminarea toximelor din organism si masaj pentru detensionarea musculaturii care datorita factorilor externi prezinta contracturi care pot duce la alte probleme posturale.

1. Ai parte de mult stress in viata de zi cu zi. A venit momentul sa te relaxezi!

Avand parte in mod regulat de un masaj profesionist vei putea reduce efectul negative al stresului asupra corpului tau. Mai mult decat atat, femeile ce beneficiaza de masaje de relaxare cel putin de doua ori pe luna au si o stare de sanatate mai buna datorita nivelului normalizat al hormonilor si presiunii arteriale scazute.

2. Meriti sa fii sanatoasa!

Printr-o dieta echilibrata combinata cu exercitii fizice si masaje de relaxare iti vei putea recapata sistemul imunitar de fier. Orhideea Spa pune la dispozitia clientilor sai programe de fitness alaturi de un personal trainer, sedinte de nutritie gratuite si terapii pe gustul tuturor. Cine a spus ca trebuie sa fie greu sa fii in forma?

3. De ce sa ai parte zilnic de dureri de cap sau de dureri musculare? Meriti sa te simti bine. Tot timpul!

Fie ca vorbim despre o durere de cap sau de dureri musculare, exercitiile fizice, inotul sau masajele te pot ajuta sa scapi definitiv Piscina Bucurestide aceste dureri de zi cu zi. Chiar si cu un singur masaj de relaxare de numai 60 de minute vei simti o schimbare imediata. Meriti sa te simti comfortabil in propriul corp!

4. Meriti sa fii fericita!

Vreamea urata de afara, stresul de la munca sau oboseala de zi cu zi te afecteaza pe termen lung. O vizita relaxanta la spa te poate face sa te simti mult mai bine! Pe de-o parte, atentia pe care o directionezi catre propria persoana este inceput pentru a te simti mai bine tu cu tine. Pe de alta parte, este dovedit stiintific faptul ca sportul si masajul ajuta la eliminarea in corp a dopaminei si serotoninei – numiti si hormonii fericirii. Simte-te bine in propriul corp si uita de grijile cotidiene chiar si numai pentru o zi!

O zi la spa nu este numai un moment de rasfat, este o necesitate pentru a te mentine sanatos. Este un moment de care ai nevoie si pe care-l meriti! Bucura-te de o zi doar a ta!