Zona cardio

Vezi panorama 360o
Tread Mill (banda de alergare) 97TEZ, 8 aparate

Banda de alergare cu LCD încorporat, este dotată cu diverse programe de antrenament atât pentru începători cât și pentru avansați, un sistem de absorbție a șocului distribuit pe toată suprafața de alergare – este modul ideal de a-ți îmbunătăți aparatul cardio-respirator și de a arde calorii.

Tread Mill (banda de alergare)
Cross Trainer (eliptic) CLSXH, 2 aparate

Eliptic cu diverse programe de antrenament atât pentru începători cât și avansați. Îmbunătățește aparatul cardio-respirator și ajută la arderea caloriilor.

Cross Trainer (eliptic)
Recumbent Bike (bicicleta staţionară cu spătar) , 2 aparate

Bicicleta cu diverse programe de antrenament atât pentru începători cât și pentru avansați - este o varianta mai comodă a bicicletei clasice. Solicită de asemenea aparatul cardio respirator stimulând arderea caloriilor.

Recumbent Bike
Upright bike (bicicleta staţionară clasică), 1 aparat

Bicicleta staționară clasică are diverse programe de antrenament atât pentru începători cât și pentru avansați, ajută de asemenea la slăbit și îmbunătățește aparatul cardio-respirator.

Upright bike
Stairclimber (stepper), 1 aparat

Stepper staționar cu diverse programe de antrenament atât pentru începători cât și pentru avansați – îmbunătățește aparatul cardio-respirator și arde caloriile în exces.

Stairclimber
Galerie foto
Orhideea Spa
Orhideea Spa
Orhideea Spa
Orhideea Spa
Orhideea Spa